torsdag den 2. december 2010

Revit Architecture 2011 Splash Screen

RAC SPLASH SCREEN

Jeg er blevet spurgt om hvordan opstartsbilledet fra Revit Architecture 2011 kan laves og da jeg ikke har fundet nogle eksempler på nettet har jeg derfor lavet en video, som viser hvordan det gøres.

Revit Architecture 2011 Splash Screen

I videoen har jeg beskrevet en lille udfordring som jeg selv har fundet en løsning på men jeg finder den ikke optimal.

Jeg ønsker at lave et panel, der kun består at en Solid Extrusion men som videoen viser så opfører Revit sig mærkeligt. Nedenfor kan I et et par billeder, som viser hvordan jeg har løst det ved at tilføje en Void Extrusion og så er der ingen problemer.

02-12-2010 20-52-20        02-12-2010 20-53-01

Jeg håber at I har nogle løsningsforslag og en forklaring på hvorfor Revit ikke er konsekvent.

Efter jeg har lavet videoen har jeg valgt at I selvfølgelig skal have glæde af projektet, som derfor kan downloades via nedenstående link.

RAC 2011 SPLASH SCREEN

Jeg synes også I skal give følgende blog et kig hvor Zach Kron viser hvordan Revit Architecture 2010 Splash Screen kan modelleres.

Buildz.blogspot.com

Gos fornøjelse.

3 kommentarer:

 1. Hej Emil.

  Splash Screen billedet i RAC2011, kunne også sagtens være lavet ved hjælp at "Bitmap to Panel" plugin´et (API)...
  http://buildz.blogspot.com/2009/12/api-yi-yi-bitmap-to-panel-plugin.html

  SvarSlet
 2. Hej Klaus,

  Du har helt ret men jeg har vurderet at i dette tilfælde vil det være mere tidkrævende end at lave fire forskellige paneler, som skaber variationen.
  Desuden så er jeg ikke sikker på at tilføje et plugin er noget vi kan forvente at alle Revit brugere vil kaste sig ud i.
  Ud over det så er det rigtigt fedt det Zach Kron laver og er helt sikkert værd at se nærmere på.

  SvarSlet
 3. Hej Emil
  Du skal bruge Workplane indstillingerne inden du modelerer din extrution. Det jeg har gjort (som virker) er at lave de samme Ref Planes som du gør. Men inden jeg laver ekstruderingen opretter jeg Reference linjen og sætter workplane til dennes plan i opstalt. Derefter laves geometrien og der laves ingen afskæringer.

  Men som du ved så er jeg jo af den dovne slags, så jeg "plejer" ikke at låse linjer og målsætninger så længe Revit gør det for mig i baggrunden. Men her gik det så galt for mig. Periferien skal alignes og låses, hvis der udelukkende snappes til Ref Planes går det galt, da linjerne nu orienteres til Reference linjen.... Så meget for min dovenskab, den gjorde at jeg lærte noget nyt. Fedt indlæg iøvrigt.

  SvarSlet