lørdag den 4. december 2010

Autodesk University 2010 – Part 1

Endnu engang har der været afholdt Autodesk University. Desværre har jeg ikke haft mulighed for at følge det fra Las Vegas men i stedet hjemme fra stuen via Autodesk University Virtual.

For at komme ud til flere har det været muligt at følge med i mange sessions online og en del er blevet optaget og da det er muligt at linke til nogle af disse videoer skal I selvfølgelig have muligheden for at se dem.

Nedenstående link er til en video hvor Phil Read viser hvordan bl.a. Voids kan bruges til at holde på geometrier og giver nogle muligheder som er svære at tænke sig til. Desuden viser Phil også forskellige måder at lave paneler på til Curtain Walls og er derfor interessant i forhold til mit seneste indlæg om Revit Architecture 2011 Splash Screen.

Into the Void: The Zen of Creating Complex Sculptural Form with Autodesk® Revit®

Videoen tager omkring 45 minutter men den er helt sikkert tiden værd at se og kan hjælpe med hverdagens små udfordringer.

God fornøjelse.

2 kommentarer:

  1. Rigtig god video med mange gode eksempler.. Helt sikkert tiden værd..! Jeg vil se frem til hvis der kom mere guf fra AU ;)

    SvarSlet
  2. David Light har på sin blog autodesk-revit.blogspot.com lavet en video, som omhandler brugen af Voids på samme måde, som i videoen fra AU, der er linket til i dette indlæg. David har brugt Project Vasari til indlægget.

    Se hans indlæg via dette link: Project Vasari – Voids

    SvarSlet