fredag den 27. juli 2012

Ændring af Levelhøjde visning fra mm til meter

Min kollega Max Thorup Due er kommetr med følgende som kan have interesse for RevitogBIM læsere. Håber I kan bruge det og tak til Max.
imageHvis projekt units er i millimeter og man ønsker at vise målsætning i meter i visse views, kan man relativt enkelt oprette en ny målsætningstype, der har units til at være i meter.
Hvis man derimod ønsker at vise levelhøjden i meter, kræver det en ændring af selve levelsymbolet. (Find det in Project Browser > Families > Annotation Symbols > Level Head).

imageInde i family editor vælges selve ”Elevation” label og på Options Bar vælges herefter ”Edit Label”.

imageVælg Elevation-parameteren i HØJRE side af dialogboksen. (Hvis man vælger samme parameter i VENSTRE side, vil knappen ”Edit parameters Unit format” ikke være mulig af trykke på).
I Format dialogboksen kan herefter fjernes flueben i ”Use project settings” og ændre units til millimeter. Husk at tilpasse Roundings til 2 eller 3 decimaler. Der kan også tilknyttes et Unit Symbol.imageDenne metode kan selvfølgelig også bruges i andre sammenhænge eksempelvis ved TAGS som skal vise en enhed som ikke lige er sat som standard i Project Units. eller man ganske enkelt ønsker at styrre antal decimaler i en TAG

Ingen kommentarer:

Send en kommentar