tirsdag den 14. april 2009

Tilrette Location listen

I Revit kan modellens placering afgøres i Project Information. Listen med lokationer er lang men for Danmark er der kun København men det kan der ændres på. Indholdet i listen defineres på baggrund af filen Sitename.txt, der findes, for standard installationen, under:

C:\Program Files\Revit MEP 2009\Program

MEP skal udskiftes med henholdsvis Architecture eller Structure for de to andre platforme.Hver gang Revit startes kigger programmet i Sitename.txt for at loade lokationerne. Det er derfor nødvendigt at genstarte Revit hvis det er åbent i det at tilretningen finder sted. Husk at gemme originalen så det altid er muligt at gå tilbage og bruge den hvis noget er gået galt.
Nu kan de nye lokationer benyttes og rækkefølgen i filen Sitename.txt behøver ikke være alfabetisk da Revit selv sorterer listen under opstarten af Revit.

God fornøjelse.

2 kommentarer:

  1. Brug evt. Google Earth til at definere længde- og breddegrad (Hvor har du dine fra Emil?:-). Husk dog at denne indstilling er den overordnede placering, som også giver den mest korrekte placering af solen ved Rendering. Det er stadig nødvendigt at definere den nøjagtige position og rotation af bygningen med Shared Coordinates.

    SvarSlet
  2. For at finde de ønskede koordinater har jeg brugt følgende side:
    http://www.multimap.com
    På den måde er en installation ikke nødvendig.

    SvarSlet