fredag den 9. januar 2009

Autodesk Genvejs Scrabble - en Nytårskonkurrence

Som noget nyt i 2008 var det muligt, at følge nogle udvalgte sessioner fra AU i Las Vegas direkte via Internettet. AU er Autodesk's årlige brugerkonference, hvor der deltager tusindvis af brugere fra hele verden. Jeg sad derfor og fulgte Paul Aubins Session, omhandlende Detailtegninger i Revit.

Den Session varede halvanden time og var spækket med gode råd, tips og trix. Men afslutningen kunne jeg ikke stå for, og må derfor fortælle lidt om den her. På rigtig amerikansk vis havde den gode Mr. Aubin "Give Aways" med i tasken (hans egen udemærkede bog "Mastering Revit Architecture 2009"). Den blev udloddet i en sjov lille konkurrence, han havde fundet en samling af Autodesks 2009 genvejs-ikoner og satte et Scrabblespil igang.... Det synes jeg var så god en idé, at den bør genbruges her.

Derfor udloddes en 2Gb USB memorystick til den der hurtigst kan komme op med det længste ord ud af 2009 genvejs-ikonerne på billedet herunder, gældende er de farvede bogstaver, ikke de små sorte. Bogstaverne må kun anvendes én gang i ordet, og ordet må være dansk eller engelsk. Skriv en E-mail til pt@nti.dk. I emnefeltet skrives "Nytår2009" efterfulgt af ordet. Angiv navn, evt. firma og adresse i tekstfeltet. Indsendelsesfristen er 30. januar 2009.Jeg håber I kan komme i den rigtige stemning - tænk bare tilbage på ferien i sommerhuset hvor Scrabble spillet blev slidt, eller den juleferie hvor vi sneede inde og fandt spillet frem igen... (Find selv på flere minder...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar