tirsdag den 14. maj 2013

Room to Space med NTItools

image
En opgave som at overføre rumnavne og numre fra rum til spaces i et MEP projekt, vil tage rigtig lang tid. Der findes forskellige løsninger. NTItools har med Parameter Copy et stærkt skalerbart værktøj som kan kopiere og samle parametre på tværs af projektet. Parameter Copy er super til lige netop denne opgave. På billedet ovenfor ses en bygning med Rooms og Spaces. Revit finder selv ud af hvilket rum et Space skal knytte sig til. Bemærk Space Name, er benævnt space i alle Spaces.
Ved hjælp af to Tasks i Parameter copy kan vi overføre Room Number og Room Name til de respektive Spaces. Opgaverne med værktøjsknap kan hentes her. Brug Parameter Copy Import/Export til at oprette opgaven.
Efter kørsel ser det således ud.
image
Se med på videoen hvordan opgaven importeres og anvendes.
Unable to display content. Adobe Flash is required.
http://www.screencast.com/t/oCKoOaeIymqd

1 kommentar:

  1. Det behøver man vel ikke NTItools for at gøre. Autodesks Space Naming Utility gør det udmærket. Og hvis det kun drejer sig om at tag'e, så vil det under alle omstændigheder bedst kunne betale sig, at bare tag'e rooms i den linkede fil. Så sparer man Spaces i sin egen model og deraf opnås bedre performance.
    Jesper Trier Henningsen, MOE A/S

    SvarSlet