tirsdag den 15. januar 2013

NTItools 2013.2

NTI CADcenter har efterhånden i flere år leveret et Add-in til Revit. Det kommer i en samlet pakke kaldet NTItools, der indeholder værktøjer til AutoCAD, Content til AutoCAD inkl. LT, AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP samt Content og værktøjer til Revit.

Til jer der allerede har NTItools kan jeg glæde jer med at der idag udkommer en opdatering kaldet NTItools 2013.2, beskeden er på vej til dig, nogle af nyhederne denne gang er:

image Revit Sheet Wizard, som er en forbedret oprettelse af nye Revit Sheets med baggrund i eksisterende Revit Sheets.
image Revit Excel Link, som gør det muligt at skabe et udtræk af element oplysninger og få det præsenteret i Excel. De eksporterede data kan tilpasses i Excel og føres tilbage til elementerne i Revit.
image Revit Delete Revision. Ved overgangen til en ny projektfase kan dette værktøj slette alle Revisioner i Revisionstabellen så den er klar til den nye projektfase. Samtidig fjernes alle revisionsskyer.
image Revit Content Library, som giver mulighed for at søge i Content på tværs af parametre og Family navne. Med dette værktøj flyttes NTI Content online, hvilket sikrer content og muliggør hyppigere opdateringer.

Hvis du endnu ikke har NTItools kan du læse mere her: http://nti.dk/cad-byggeri/produkter/ntitools.aspx

Vi er altid interesseret i Feedback, i form af ønsker til forbedringer eller nye tiltag. Send dine ønsker HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar