tirsdag den 14. juni 2011

Cloud Computing, Project Neon til Revit

At arbejde i skyen er en smartere måde at udnytte resourserne. Istedet for, at den PC man sidder og arbeder ved skal slæbe sig afsted med arbejdet, lader man datacentret i skyen klare arbejdet.

Cloud Computing hedder det og et projekt ved Autodesk Labs der har kørt et stykke tid, er nu blevet udvidet til at omfatte Revitfiler. Projektet hedder Project Neon, det er designet til at rendere fotorealistiske billeder i skyen. Login på http://neon.labs.autodesk.com, alle kan oprette sig som bruger.

Herfra downloades et Add-in til Revit. I Revit oprettes der nu en ny Ribbonfane kaldet Web Services, herfra vælges Render Online og man bliver bedt om at vælge View og indstillinger og klik Start Render.

image

2 minutter senere modtager du en Email og billedet er færdigt, du kan enda se billedet i Galleriet fra Web Services fanen.

image

Når billedet er færdigt kan man fra skyen rendere igen evt. i bedre opløsning.

3 kommentarer:

 1. Det er en lækker service!
  Men hvordan er det nu med custom materials?!
  Så vidt jeg har undersøgt, er det ikke muligt..

  SvarSlet
 2. Det er en lækker service - men kan det passe at det kun er i 2012 versionen det er en mulighed?

  Håber du kan hjælpe?

  SvarSlet
 3. Det var så det, neon er blevet begravet, og er opstået igen på den anden side (Premium / Ultimate subscription) Surt!

  Nogen der er klar over om der findes ligende tilbud andre steder der virker mindst lige så godt som neon gjorde ? (Grith, neon er kun til 2012 versionen)

  SvarSlet